In the Trees – Redmond

In the Trees – Redmond

Our clients call this structure their tree house. It has become a four-season retreat for their family. The surrounding trees give privacy and ambiance to this space. Heated by a gas fireplace and electric (Infratech) heaters, the space is welcoming throughout the year. It also features a pass-through window into the home’s kitchen with a bar, sink, grill, and plenty of counter space and storage. Skylights keep light flowing into the space during the day. The space underneath the deck provides shelter for the family dogs and plenty of space to romp.

On the opposite side of the backyard, there is a two-tiered patio that incorporates a seat wall, planting, and a fire pit. Multiple garden rooms provide plenty of spaces from which to enjoy the property in small groups or during a larger party.

Low voltage lighting was installed that has zoning, dimming, and color-changing functions. The color can be changed seasonally or adjusted so that the perfect temperature of light is being used in each location.

The end result is a series of welcoming spaces for all weather conditions.

Before and After
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this